بچه خوره چیست؟
بچه خوره اصطلاحی است که از سوی عوام و برخی از پزشکان برای بارداری هایی که در همان ماه های ابتدایی هیچ نتیجه ای به همراه ندارد در نظر گرفته می شود. بچه خوره یعنی آنکه شرایط ابتدایی بارداری برای مرد و زن شرایط عادی است ، پس از لقاح سلول تخم تشکیل می شود ، اما پس از آن به دلیل اختلال های نامعلوم این سلول تخم به یک جنین کامل تبدیل نخواهد شد ، بنابراین خانمی که در اصطلاح در رحم خود بچه خوره را پرورش می دهد ، نباید انتظار یک جنین را داشته باشد.
بچه خوره به دو گروه تقسیم بندی می شود ، برخی از سلول های تخم هستند که به هیچ شکلی جنین نمی شوند در نتیجه به آنها بچه خوره کامل یا مول گفته می شود ، اما در مقابل سلول های تخمی هم وجود دارند که رشد پیدا می کنند اما همانند سایر جنین ها حالت عادی ندارند در نتیجه می توان گفت که این نوع از آنها بچه خوره نسبی یا مول نسبی نامیده می شود. وجود بچه خوره به هیچ وجه نشان دهنده ی ناباروری نیست . هر زنی پس از درمان می تواند از فرزندی سالم برخوردار شود . برای این کار یک زن باید توسط پزشک برای شش ماه ارزیابی شود و پس از آنکه سطح هورمون های او به حد نرمال برسد اجازه ی باردار شدن خواهد داشت.
اختلالات کروموزومی یکی از شایع ترین اختلال هایی است که باید نسبت به آن توجه صورت پذیرد. البته علت اصلی بچه خوره تاکنون کشف نشده و همواره اتفاقی است که در برخی از افراد رخ می دهد و یک قانون ثابت شده ندارد ، اما در بسیاری از موارد تعداد کروموزوم هایی که از سوی پدر دریافت می شود در سلول تخم دوبرابر می شود و همین موضوع منجربه به عدم رشد طبیعی جنین خواهد شد.
معمولا جنین هایی که به صورت غیر طبیعی در حال رشد هستند و قلبی در داخل بدن آنها برای تپیدن وجود ندارد در هفته ی دوازده بارداری مشخص خواهد شد. در صورتی که مادر برای نگه داشتن این عضو پافشاری کند قطعا مراحل بعدی درمان او سخت تر خواهد شد ، زیرا این پافشاری بی فایده است و جنینی که قلب نداشته باشد جنینی نیست که بتوان برای سلامت آن از جان و دل مادر استفاده نمود. اگر پزشک اصطلاح بچه خوره یا مول را برای شما در نظر گرفته باید به این سرنوشت راضی باشید و برای بار دیگر تلاش کنید ، قطعا این بار با نتیجه ای بهتر مواجه خواهید شد.
مطلب مرتبط:
رحم دو شاخ